Політолог Олексій Якубін в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, яка ситуація з проєктом бюджету на наступний рік.

"Ми, звичайно, бачили дуже швидкі звільнення, згадайте з міністром охорони здоров'я. У нас за дуже короткий час кілька разів відбувалися такі ротації. Але ось в контексті Монастирського мені здається, що поки що влада, швидше за все, почекає. Але це не означає, що в тому ж силовому блоці міністра оборони не відбудеться відставка. Я думаю, що там ймовірність є. Інша справа, що з того, що ми зараз бачимо, це все трішечки відтягується далі по часу. Тому що по суті зараз Кабінет міністрів взагалі повинен займатися активно бюджетним процесом", - сказав Олексій Якубін.

Він зазначив, що до 15 вересня Кабмін повинен подати в першому читанні проєкт бюджету.

"І там дуже багато скандальних моментів є. З того навіть, що ми бачимо, Кабінет міністрів знову хоче поміняти податкову базу для наступного бюджету. Я маю на увазі ось ці два законопроєкти 5600 і 5636. Вони насправді скандальні... Якщо ці законопроєкти будуть прийняті — ми реально побачимо удар тут, наприклад, по цінах на продовольство. Ми побачимо удар по тому ж скотарству, птахівництву. По дрібних і середніх виробниках", - додав Якубін.

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович розповів, як підприємства розвивають економіку.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Павловський заявив, що влада вдвічі занижує розмір прожиткового мінімуму.