У програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» адвокат Євген Лосовський розповів, які успіхи щодо військової підтримки здобув президент України у Білому Домі.

За словами гостя програми, Україна розвиває свій військово-промисловий комплекс і створює оборонні рубежі без допомоги Сполучених Штатів. «Нам просто видається фінансова допомога на покупку військових товарів. Отримуємо ми й консультативну допомогу від НАТО з реорганізації ВСУ», - розповідає він.

До того ж, підкреслює Лосовський, жодні «джавеліни» не зможуть протистояти бронетанковим військам, а РФ може використати ще авіацію та інші спеціальні сили. «Повинен існувати план: якщо ворог за добу проходить якийсь рубіж, то ми застосовуємо всі сили, щоб зупинити його», - каже експерт.

Як розповідає адвокат, зараз бойові дії описують як мляві, але він акцентує на іншому: «Гинуть наші солдати, а головний показник війни – саме це, а не втрата техніки». Тому Лосовський обурюється, що США ніяк не втручаються у війну і не надають Україні необхідної допомоги. На його думку, президент Зеленський у Білому Домі мав отримати ґрунтовніші обіцянки, зокрема коли і яку військову допомогу США нададуть Україні.

Як повідомляв Знай.ua, Таран назвав негативні та позитивні результати візиту українського президента у США.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ставнійчук оцінила успішність візиту президента Зеленського у Вашингтон.