Яка зірка управляє долею Володимира Путіна? Про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає астролог Влад Росс.

«У Путіна немає своєї нерухомої зірки. Кажуть, що його зірка – Спіка, тобто Альфа Діви, але це брехня. Щоб визначити таку зірку, потрібно точно знати момент народження людини. Але ж Путін – гебіст, у них там все засекречено, і вірогідної офіційної інформації про його народження немає. За моїми даними, він насправді народився не у 1952 році, а у 1950, був відданий на виховання двоюрідним родичам, а його справжня мати живе у Грузії. До семи років ніхто не бачив його в Ленінграді. А зараз Путін вважає себе реінкарнацією князя Володимира, тому йому знадобився і Крим, і Київ. Втім, на думку якогось шамана, він насправді перевтілення одного з полководців Батия. Але зараз Путін опинився в складному становищі: адже у Києві зараз править свій Володимир, який теж може оголосити себе реінкарнацією давнього князя», - каже астролог.

Також він торкнувся тем можливих кадрових перестановок в українському керівництві.

«Я думаю, в уряді зараз звільнять трьох-чотирьох осіб – не хочу називати конкретні імена. Хто їх замінить? Річ у тім, що у Зеленського проблема: чорний Місяць у поєднанні з Юпітером. Тому у нього на ключові посади завжди підбираються не ті люди, яких йому хотілося б підібрати. Будуть з цим труднощі й зараз», - вважає Влад Росс.

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей астролог назвав три знаки Зодіаку, для яких та осінь буде щасливої.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Росс розповів про особливості останнього літнього повного місяця.