Лідер фракції «Голос» у Київраді, депутат Григорій Маленко в інтерв’ю виданню Kyiv.Press розповів про сьогоднішній склад Київради, зокрема про роль депутатів нового покоління та баланс між ними та більш досвідченими політиками.

На думку Маленка, неважливо – новий депутат чи старий, більш важливими аспектами є його цінності та орієнтація в роботі: бажання отримати якісний результат, а не «діяльність заради діяльності».

«Думаю, баланс нових-старих депутатів важливий. Повинні бути люди з досвідом. Нові депутати багато чого не розуміють», - заявив Маленко.

За словами депутата, це, наприклад, стосується бюджетного процесу. Втім, вважає Маленко, нові депутати приносять нову якість до діяльності Київради. На його думку, нову якість політики може забезпечити наявність і нових, і старих депутатів, при цьому основне – наміри, якими вони керуються.

Крім цього, депутат зазначив, що фракціям у Київраді вдається налаштовувати співпрацю та знаходити спільну мову, а також вести конструктивний діалог заради позитивного результату для столиці.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що Трубіцин назвав головні проблеми Києва.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк заявив, що світ почав втрачати інтерес до проблем в Україні.