Хаотичні дії Кабінету міністрів і його злочинна бездіяльність у ключових питаннях призвели до того, що осінь в українців планується дійсно важкою. Про це в ефірі шоу "діалог з країною" на телеканалі Live заявила народний депутат від Опозиційної платформи – За життя Наталія Приходько.

"Днями в магазині я стояла в черзі за дідусем, який брав тільки хліб. Коли касир його запитав: "Чого сьогодні молоко не берете?"- дідусь відповів, що йому це вже дорого... Ви розумієте, до якого стану довели країну?! Так, ціни ростуть, є певні зовнішні фактори для цього. Однак я хочу звернути увагу всіх на дії влади! Зараз у ВР на розгляді проект закону № 5600, яким намагаються встановити мінімальне податкове зобов'язання для фізичних та юридичних осіб, які виробляють сільськогосподарську продукцію. Як ми можемо зупинити зростання цін на продукти з такими законопроектами!? Це в той час, коли наші бабусі і дідусі вже давно дозволяють собі м'ясо тільки у свята!"- обурилася парламентарій.

Вона припустила, що уряд, який подає такі законопроекти, існує "в якійсь іншій реальності".

"Вони взагалі виходять до людей?! Або для них українці-це лише цифри в їх статистиці, а людей вони бачать тільки з вікон кортежів?"- задалася питаннями Наталія Приходько.

На її переконання, цей уряд ніяк не можна назвати урядом професіоналів. Адже їх дії свідчать про відсутність системної роботи.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Так, Кабмін не може запланувати необхідний рівень витрат на субсидії. Ще на початку серпня було зрозуміло, що використано вже 89% запланованих коштів, і до кінця року їх не вистачить. Вже середина вересня-а відповідні зміни до бюджету досі не внесені, кошторис на субсидії не збільшено. Тобто вже в жовтні субсидії просто нема з чого виплачувати. З лікарнями те ж саме: всім було відомо про нову хвилю пандемії коронавірусу цієї осені, проте уряд за літо не пропрацював проблему забезпеченості лікарень і заробітної плати лікарям. Про питання тарифної політики я взагалі мовчу. Адже на цю антисоціальну політику вже не вистачає слів! Я вважаю, що цей уряд необхідно терміново міняти, тому що він не відповідає інтересам громадян України. Наша країна потребує перезавантаження влади, а в Кабінеті міністрів повинні бути справжні фахівці, які працюють на благо людей", – резюмувала народний депутат.