Представники Нацкорпусу на своєму офіційному сайті повідомили, що засідання щодо розгляду апеляції по справі Кухарчука та Довбиша було перенесено через те, що звинувачених не доставили в суд. Цю ситуацію прокоментував адвокат звинувачених Едуард Вербінець.

«За словами одного з адвокатів хлопців Едуарда Вербінця, такі дії спрямовані на затягування справи та продовження незаконного тримання Кухарчука та Довбиша під вартою», - зазначено у публікації.

Як зазначено у публікації, вчора в Апеляційному суді міста Києва мало оскаржуватися рішення щодо запобіжного заходу звинуваченим Олега Довбиша та Дмитра Кухарчука, але звинувачених не було доставлено до суду, а відеозв’язок не був влаштований.

«Крім того, Едуард Вербінець повідомив, що подав клопотання про можливість оформити нотаріальну довіреність на представництво інтересів Кухарчука, який бере участь у виборчій кампанії як кандидат у народні депутати. Втім, за словами захисника, поки що відповідне клопотання не задовольнили», - підкреслено у публікації.

У публікації зазначено, що судове засідання перенесли на 5 жовтня.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, розгляд апеляційних скарг щодо справ черкаських ветеранів перенесли на 5 жовтня.

Також Знай.ua публікував заяву Нацкорпуса: Запрошуємо всіх охочих взяти участь у відкритому вишколі.