Політолог Юрій Атаманюк у своєму блозі висловився про допомогу від США в 60 мільйонів доларів. За його словами, це принизлива подачка.

«Реально нам дали принизливу подачку, тому що 60 мільйонів доларів на оборону, з яких левова частка пройде через інструктажі, методички та фонди. Так, ми потребуємо допомоги, але не допомоги, яка еквівалента 5 танкам», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, допомога Україні від Америки в 60 мільйонів доларів є принизливою для нас. Як зазначив економіст, дана сума є несуттєвою у наших реаліях.

«У даному випадку треба було сказати: «Дякую, але подумайте про реальну допомогу». Формально нам весь час показують зірку з неба. Продажна і пораженська на все готова психологія», - сказав експерт.

На думку Атаманюка, те, як ми поводимося, впливає на сприйняття нас у світі, тому якщо ми хочемо, щоб нас поважали, нам треба цьому відповідати.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«Ми повинні себе поважати і ставити нормально питання і у нас повинні бути альтернативи у переговорах», - сказав Атаманюк.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк розповів, що Естонія, маючи в 30 разів менше населення, має ВВП на душу населення в 6 разів більше, ніж у нас.

Також Знай.ua публікував слова Атаманюка: Ніщо не об'єднує так, як гроші і спільний бізнес.