Експерт Українського інституту аналізу і менеджменту політики Владислав Дзівідзінський в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай 24" розповів, як себе повинні вести політики, які приходять у владу.

"Будь-який політик, який бажає країні добра, повинен ухвалювати непопулярні рішення. Але у нас настільки божевільне політичне життя, воно настільки динамічне, що у нас не існує можливості навіть 5 років стабільно бути у владі. А це означає, що якщо ти хочеш у владі залишитися, а інакше навіщо за неї боротися, тобі доводиться кожен раз розмінюватися мільйон по рублю. Тобі доводиться кожен раз принципові вольові рішення відкладати, пом'якшувати, для того, щоб прийняти ситуативні рішення. Українці і наша країна прагне постійно популістських обіцянок", - сказав Владислав Дзівідзінський.

Він зазначив, що політик не може прийти у владу, не пообіцявши великих зарплат і пенсій, і не згадавши про медиків та вчителів.

"Хоча правильно говорити про розвиток економіки, про міжнародне співробітництво, про зовнішні ринки збуту. Про імпорт. Про, можливо, якийсь хаб технологічний. Про те, що робиться 5 років, потім починає приносити результат. І з результату нарешті ми можемо, отримавши податки і прибуток, пообіцяти гарну зарплату медикам або вчителям. І це найбільша біда України. Ми привчили українців до популізму. Зараз ніхто в Україні не готовий підтримати пропозицію підтягнути пояси, попрацювати, а потім жити краще", - додав Дзівідзінський.

За його словами, тут і зараз великі зарплати не з'являються.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кучеренко пояснив причини зриву підготовки до опалювального сезону.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига розповів про нелогічне рішення Європейського суду з прав людини.