Про це він сказав у новому випуску програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Олесь Доній заявив, що офіційно Офіс Президента не має відношення до процесу відставки голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

“Якщо я не помиляюсь, голова пресслужби і президент сказали, що ми не при ділах. Ми не в курсі. Такий самостійний, самодостатній політик Давід Арахамія, що може виступати навіть проти висуванця своєї партії. Зрозуміло, що за цим всім є рішення оточення президента. Я думаю, що не лише його персональне. А решта — виконавці”, - сказав Доній.

За його словами, Дмитро Разумков, як політична фігура, з’явився у команді Володимира Зеленського, як людина, що мала досвід у політиці.

“Цій команді не було кого виставляти до медіа, до вас, припустимо. І не було кому пояснювати політичні процеси. Ті, хто набивався збоку, були з певним бекграундом належності до інших політичних сил… В цій ситуації Разумков виявився абсолютно зручним. Він підійшов, на той момент. Він був в політичних процесах давно, обізнаний, з родоводом, якщо вже говорити про батька. І не був депутатом. Тобто, в безпосередній реальній політиці українській участі не брав”, - додав Олесь Доній.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Він зазначив, що через це Дмитра Разумкова покликали стати одним із фронтменів партії.

“От ці плюси, які були задіяні на початку, персонально для Разумкова виявилися в подальшому мінусами. Тому що виявилося, що так, Разумков обізнаний, але він має певні погляди ідеологічні. Певні позиції”, - підкреслив Доній.

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський розповів, які політичні партії потрібні Україні.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що депутат Поляков порадів за Гонтареву: “Не дарма ж вона виступає з лекціями в Лондонській школі економіки”.