«Не такий страшний ретроградний Меркурій, як про нього розповідають. І знову ж таки люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися, відкладаючи справи на потім. Це можна сказати така хороша астрологічна і зручна відмазка. Але потрібно цією зручністю користуватися за призначенням. Спочатку треба розуміти, що ж нам може дати ретроградний Меркурій», - повідомила вона.

Романова сказала, що ретроградний Меркурій по датах вже почався і триватиме до 18 жовтня. Найвдаліші два дні у жовтні, вважає вона, будуть 19 і 20 жовтня. Тому що Меркурій вже нас відпустить і почне рухатися як зазвичай, підтвердила вона, а в цей час ще буде прибуваючий Місяць. А місячна доба і сонячна доба вони не збігаються, повідомила вона, і як раз в період повного Місяця пів дня на нас буде діяти одна місячна доба, а потім інша.

«І якраз 19-20 жовтня виходить чотирнадцята місячна доба і 19 жовтня це буде друга половина дня, а 20 жовтня перша половина дня. І 19-20 жовтня золотий час для будь-яких угод, побачень, підписання договорів. Все, що ви тільки можете собі придумати, найкраще зробити в цей вечір і в цей день. Але найголовніше, чим нам заважає цей ретроградний Меркурій, він вносить сум'яття і плутанину в наші справи. Але зате тим людям, які готові спокійно сісти і розібратися зі своїми документами – він їм допомагає», - резюмувала вона.

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляє, що, на його думку, Путін ніколи не почне повномасштабну війну проти України.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще