Про це він сказав у програмі «Акценти» з Тетяною Резвін.

За словами експерта, учасників цих зборів справді багато, кожен приїхав зі своєю метою і можна припустити, що в результаті їх всі втілять. «Зараз пройшло два роки, є що аналізувати, є що міняти», - підкреслює Дзівідзінський.

Водночас він акцентує на тому, що ці люди прийшли до влади певною мірою спонтанно. «І ми розуміємо, що безліч людей бралися спеціально не з сфери політики. Тому, у владу дуже швидко і стрімко потрапили люди, які нічого у владі не розуміють», - міркує політолог.

Також Дзівідзінський коментує офіційну заяву організаторів з’їзду у Трускавці: це освітньо-просвітницький тімбілдінг і його ціль, вважає він, буде втілена. Тобто, переконаний гість програми, депутати зроблять висновки своєї роботи і чомусь навчаться.

З іншого боку, міркує він, не обійдеться і без шоу. «Елементи шоу там будуть присутні. У різних сенсах. Для шоу, для того, щоб підігріти до нього інтерес, часто роблять анонс. І ми ці анонси вже почули», - стверджує Дзівідзінський. Аби не бути голослівним, він нагадує про діджея Арахамію і роздавання «Оскарів» за найкращий законопроєкт чи політичний виступ. «Я б ще їм запропонував ввести «Золоту малину» за кращі факапи в інформаційному полі», - каже політолог.

Популярні новини зараз

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів про трансформації Зеленського і «слуг народу».