Про це він сказав у програмі «Акценти» з Тетяною Резвін.

Спершу Леонов зазначає, що насправді до відсторонення Разумкова справа йшла вже давно: накопичувалося і роздратування, і проблеми. Але в один момент, каже він, все вилилося назовні. «Давайте згадаємо шоу на Шустері, де була пряма перепалки Дмитра Разумкова з Давидом Арахамією. І фактично тоді стало зрозуміло, що питання про відставку Дмитра Разумкова буде поставлене», - розповідає гість програми.

Також він стверджує, що для відставки спікера ВР Офіс президента голоси назбирає, а відтак варто міркувати над майбутнім Разумкова. На думку Леонова, йому потрібні, по-перше, соратники для об’єднання, по-друге, політичний проєкт. «Далі багато буде залежати від того, чи зможе Дмитро Разумков об'єднати навколо себе ресурси і грошові, організаційні та в тому числі політичні», - пояснює експерт.

З іншого боку, гість програми сумнівається, що Разумков піде у вже наявний політичний проєкт, оскільки там йому доведеться бути лише одним із багатьох, а це не в його інтересах. «Багато чого буде залежати від підтримки з боку медіа...», - додає Леонов.

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.