Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

За словами гостя програми, зараз всі країни мають свої проблеми і займаються ними, а не українськими питаннями. «Внутрішніх проблем зараз достатньо в будь-якій європейській країні, від Франції до Росії», - підкреслює Дзівідзінський.

Зокрема, у США, каже він, політична криза і все більше говориться про імпічмент президента Байдена. Свої проблеми, зазначає експерт, мають і європейські держави: це кінець «епохи Меркель» і після неї поки що Європа залишиться без сильного лідера.

А відтак, констатує він, світу зараз не до України, а певне відсторонення від неї можна спостерігати вже зараз. «Україна випадає з порядку денного у наших ключових партнерів», - каже Дзівідзінський. З огляду на це він підтримує ініціативи Зеленського щодо повернення України у порядок денний. Такою спробою гість програми називає зокрема Кримську платформу: так президент намагався нагадати партнерам про українське питання. «Однак те, що відбувається в нашій країні, набридає не тільки Заходу, але вже і самим українцям», - підкреслює він.

Як повідомляв Знай.ua, Якубін заявив, що Зеленський зараз навряд чи знову зустрінеться з Байденом.

Популярні новини зараз

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Волковський оцінив виступ Зеленського в ООН.