«Для відставки Разумкова немає поки що стабільної більшості голосів депутатів від «Слуг народу ». Називають в інтернеті цифри близько 200 голосів, але я думаю, що ці цифри треба ділити на два. Тому що якби вони були, то особливо домовлятися і торгуватися не треба було б. А щодо звинувачень Разумкова в лояльності до олігархів, то тут в результаті слідства головне не вийти на самих себе. І з огляду на останні події, треба ще розібратися, хто у нас олігарх, а хто не дуже олігарх», - сказав він.

Бізяєв розповів, тому що у світлі закону про деолігархізацію, який хочуть прийняти, олігархом вважається людина, у якої на рахунку є 84 мільйони доларів, а для них це копійки. При цьому Разумков вже досить компетентний і досвідчений політик, вважає він, тому він в цій ситуації швидше за все прийме правильне рішення.

«Мені здається, що Разумков залишиться в активній політиці та швидше за все буде йти у свій власний політичний проєкт. Нам треба подивитися, як зараз пройде це знесення спікера, яке планують зробити в цей четвер. І в залежності від того, чим це все закінчиться, тоді можна буде розуміти, з яким політичним багажем залишає посаду спікера Дмитро Олександрович. Або не покидає цю посаду, тому що поки варіанти залишаються. Але в будь-якому випадку йому зараз дорога у свій партійний проєкт», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще