«Я подивився інформацію про офшори і скажу щиро – мене це не вразило, і я не побачив чогось понад очікуваного. Річ у тім, що певна інформація такого роду простим журналістам не доступна. Жоден офшорний банк не видасть журналістам інформацію про офшори. А це означає, що цю інформацію міг дати інший банк, який був пов'язаний з переказами грошей. І для чого було зроблене це вкидання. У нас зараз відбувається дуже багато збігів, повинні були зняти Разумкова і за це йдуть торги», - підкреслив він.

Пелюховський сказав, що саме в цей момент і зробили офшорне вкидання, яке в принципі ні про що. Це вкидання не нанесе удару Зеленському, вважає він, і швидше за все він навіть коментувати його не буде. І представники «Слуги народу», впевнений він, уже приблизно накидали схему майбутнього захисту. Це вкидання, вважає він, можливо якось і вплине на рейтинг президента і думку людей, але на думку ручних депутатів воно ніяк не вплине.

«Зроблене вкидання інформації про офшори зіграло на руку Дмитру Разумкову, тому що напередодні голосування за його відставку сталося різке інформаційне вкидання, яке збило напругу з його персони. Я вам скажу і це не секрет, що Дмитро давно затіяв свій політичний проєкт ще до того, коли він став спікером. Адже спочатку політтехнологом Зеленського був Разумков і він давав йому ті меседжі і обіцянки, які потім завдадуть удару по рейтингу, тому що він їх не виконає. І Дмитро як грамотний політтехнолог акуратно до цього підвів, знаючи, що це міна уповільненої дії», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт пояснив, чому шантажувати Володимира Зеленського – безперспективна справа.

Також Знай.ua повідомляв, що Попов назвав чинники, від яких залежить рейтинг Зеленського.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще