Про це заявити політолог Кирило Сазонов.

«Найгучніша справа, найбільший приклад, найяскравіший приклад, коли політики, спекулянти і неохайні, скажімо так, борці з корупцією роблять політичні капітали божевільні на порожньому місці, на грандіозному обмані. Тобто, вся справа проти "Роттердам+" - це нагромадження гасел, політики і брехні», - заявив політолог в ефірі телеканалу «Україна24».

Він зазначив, що всі терміни слідства у цій справі минули ще в 2019 році. Відтоді, за його словами, справу відкривають, закривають, призупиняють, відновлюють.

"Насправді, експерти з перших же днів говорили, і експерти, і профільні фахівці, і ті, хто хоч більш-менш розуміють, що відбувається, говорили: хлопці, ця норка порожня, це справа нічого», - додав політолог.

Він підкреслив, що замовником фабрикації справи щодо цієї формули виступили два феросплавних заводи, які мали на меті отримувати пільгову ціну на електроенергію.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, справу "Роттердам+" було закрито Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою 20 травня 2021 року через відсутність складу злочину. Це стало 4-м закриттям цієї справи, оскільки в ході трирічного розслідування не було встановлено ні шкоди від дії формули, ні потерпілих, ні факту порушення закону.

Єдиними потерпілими від формули вважають себе два феросплавні заводи в Нікополі та Запоріжжі.