Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Разумков з трибуни ВР сказав дійсно хорошу промову за винятком того, що я б йому порадив повторити трохи новітню історію України. Коли він сказав, що ніколи з крісла глави ВР не ставали президентами. Саме у 1991 році, коли Леонід Кравчук став президентом, то він став президентом прямо з крісла глави ВР. Після того як він виграв вибори, він ще кілька днів залишався головою ВР поки проходив підрахунок голосів», - розповів він.

Спірідонов сказав, що, мабуть, цей момент Разумков забув, тому що йому було 8 років і політикою він точно не цікавився, а історію він, мабуть, не довчив. Але в цілому рівнем освіти та інтелекту Разумков виділяється з більшості своїх колег, наголосив він, і якщо ми будемо враховувати його перспективу, то у нього точно є далекоглядна політична стратегія.

«І можливо за ті два з половиною роки, які у нас залишилися до планових виборів, про нього можуть в принципі й призабути. Тому що шахіст ферзя в один хід не підставляє та безперечно у нього є плани на майбутнє. Разумков не відповів на питання журналістів, чи піде він в президенти, тому що вся історія України показує, що від відкритої декларації своїх амбіцій потрібно якомога довше ухилятися. Хоча президентські амбіції Разумкова в експертних колах не були секретом вже десь рік», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.