Про це вони розповіли у програмі «Карабас.LIVE» з ведучим В’ячеславом Матюхіним.

Як розповідає Олена Омаргалієва, спершу її із Тамерланом поєднували лише робочі стосунки. «Спочатку ми писали альбом, починали виступати, потім притерлися один до одного. Так часто буває, коли люди працюють разом. І далі з'являються якісь відносин», - пояснює вона. До того ж, додає співачка, дехто досі не знає, що вони пара і в них вже навіть є син.

Тамерлан відзначає певні труднощі у підтримуванні романтичних стосунків із завантаженим графіком. Зокрема, каже він, спільні виступи – це суто робота, яка не має нічого спільного із романтикою. «Насправді романтику дуже складно підтримувати», - підкреслює Олена. Але Тамерлан розповідає, що у них в житті бувають певні періоди, коли хочеться побути удвох, тоді вони їдуть, міняють локацію тощо.

Принагідно Олена розповіла про творче вигорання: особисто вона цього стану не знає. «Це відмова від своєї мрії. З дитинства ми про щось мріяли, до чогось йшли», - пояснює співачка і додає, що справді займалася музикою з дитинства.

Матюхін зі свого боку поцікавився тим, чи присутні ревнощі у стосунках артистів. Тамерлан розповідає, що такі моменти справді були з огляду на наявність великої кількості фанаток. Але зараз, зазначає співак, все врегулювалося і пара чітко знає, чого хоче в цьому житті. «Ми якось позначилися, розставили пріоритети і запустили «цей маленький пліт», - підкреслює він.

Популярні новини зараз

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тамерлан і Олена Омаргалієва розповіли про свій дует.

Також Знай.ua писав про те, що Євген Хмара розповів про свою нову концертну програму на цей сезон.