«У мене немає відповіді чи відбудеться зустріч Зеленського з Путіним. З одного боку, час від часу лунають такі заяви про зацікавленості, а з іншого, одразу йдуть різні умови для цієї зустрічі. У мене таке враження, що Зеленський та Путін обидва бояться своєї зустрічі, але вона потрібна. Тому в нормальній ситуації, коли є дві партнерські держави або хоча б держави, які принаймні не ворогують, заява про зустріч була б нормальна», - повідомив він.

Трюхан сказав, що дійсно перед тим як проводити якийсь візит та їхати кудись з візитом, узгоджується порядок денний та програма перебування. В нашій же ситуації це означає абсолютно інше, що візиту не буде ніколи, вважає він, тому що Росія зацікавлена, щоб тема Криму та її агресії на Донбасі була знята з порядку денного будь-яких переговорів. Росіяни хочуть говорити тільки на зручні для них теми, впевнений він, а нам треба говорити про ключові для нас проблеми.

«Україні треба говорити про відновлення територіальної цілісності у Криму та на Донбасі та повернення їх у конституційне поле. Про виведення російських угрупувань з Донбасу та про компенсаційні механізми за заподіяну шкоду нашій країні своїми агресивними діями. Треба говорити про покарання винних у військових злочинах та злочинах проти людяності. А вони про все це говорити не хочуть, тому незрозуміло, з яким порядком денним треба нам зустрічатися», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, раніше ймовірність дострокових перевиборів оцінив політик Микола Томенко.

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Ігор Попов вказав на чинники, від яких залежить рейтинг Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще