Про це він розповів новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва.

«Опублікований «Комерсантом» попередній можливий порядок денний зустрічі Путіна та Зеленського говорить про те, що поки обидві сторони дивляться на цю зустріч по-різному. Росія робить упор на економічну складову і налагодження дипломатичних відносин. Для України й поки що для адміністрації Зеленського як і раніше ключовими залишаються політичні питання - Крим та Донбас. І поки цей дисбаланс буде зберігатися, говорити про те, що зустріч Зеленського і Путіна відбудеться скоро, не доводиться», - повідомив він.

Бізяєв сказав, що, можливо, відповідь на питання, коли буде зустріч, ми отримаємо після візиту Макрона до Києва, який повинен відбутися у жовтні. Макрон є непублічним посередником, підтвердив він, Путіна та Зеленського. Це говорить про те, що якщо візит Макрона відбудеться, підкреслив він, або буде обраний інший формат для узгодження порядку денного, тоді ми можемо говорити про можливу дату зустрічі Зеленського з Путіним.

«Поки можу сказати одне, за моїми відчуттями, зустріч відбудеться, але не у найближчому майбутньому. Поки в ідеологічному полі Росії, України та Білорусі є ідеологічні розбіжності та еліти трьох країн бачать ситуацію діаметрально протилежною, говорити про якісь серйозні економічні проєкти поки не доводиться. Тому що всі економічні відносини на пострадянському просторі поки прив'язані до політичних домовленостей або їх відсутності», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, зі слів Антонюка, що питання в тому, з чим Зеленський і Путін можуть прийти на зустріч.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також раніше, для Знай.ua Ялі розповідав, що імовірно, зустріч повинна дати такий результат, яким будуть задоволені і Зеленський, і Путін.