Вона прокоментувала ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Коли Руслан Стефанчук представляв свою кандидатуру на пост спікера, Третьякова ставила йому дуже компліментарні запитання. Зрозуміло, що якщо Третьякову допустили до мікрофона, то на це було дано добро згори. У неї є якийсь імунітет, інформаційний бронежилет. Крім того, її сватали в міністри, незважаючи на всі її резонансні заяви. Всім, кому не подобається Третьякова в ролі глави комітету, варто уявити її в ролі міністра. Трускавець згуртував корпоративний дух «слуг народу», але голосів все одно не вистачає. Деякі депутати відсутні на засіданнях, інші в різний час виходили з фракції. Тому цінуються такі депутати, як Третьякова, які у своєрідній манері, але все ж захищають партію », - вважає гостя програми.

Вона нагадала висловлювання Третьякова про готовність оплакувати смерть Антона Полякова, якби він залишався «слугою».

«Поведінка Третьякової і депутатів, подібних їй, насторожує. Адже саме ці люди говорили про новий моральне обличчя депутата, без корупції і сумнівних зв'язків »- говорить Олександра Решмеділова.

Як повідомляє Знай.ua, раніше на засіданні Верховної Ради Третьякову присоромили за радість з приводу смерті Антона Полякова.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також Знай.ua повідомляє, що в МВС назвали кілька версій смерті Полякова.