Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

"Про мертвих або нічого, або нічого крім правди. Давайте чесно поговоримо про Антона в цій частині. Складна кар'єра молодого політика, який випадковим чином опинився в парламенті, але щиро переживав за те, що він робить. Що в цій смерті мене дуже бентежить. Ми не знаємо, що сталося, нехай правоохоронці це встановлюють. По-перше, те, що він в парламент потрапив завдяки депутату Давиденку", - сказав Руслан Бортник.

За його словами, в блоці Петра Порошенка був депутат Валерій Давиденко, якого знайшли застреленим в травні 2020 року.

"Саме завдяки цьому Давиденку, кажуть, що в парламент потрапили три депутати. Всі чернігівці. Це одна з найбільш впливових фігур на Чернігівщині була, Давиденко. Це ще пан Гевко і ще пан Халімон. Всі вони так чи інакше обиралися за списком "Слуги народу" за підтримки ось цього регіонального лідера... Мене бентежать самі обставини смерті. Чисто логічно давайте подумаємо, наскільки таксисти в Києві готові зупинятися і брати в салон людину з явними ознаками алкогольного сп'яніння", - додав Бортник.

Він зазначив, що зазвичай таксисти відмовляються від таких пасажирів, особливо якщо людині в машині стає погано і вона може її забруднити.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

"І він його не виганяє, везе далі. Дивовижна поведінка таксиста. Більш того, ще один дивний збіг, саме цю машину... Вночі зупиняє поліцейський патруль. Згадайте, друзі, які живуть в Києві, коли вас в останній раз зупиняли поліцейські патрульні, наскільки ймовірним це є", - підкреслив експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков заявив, що коли трапилася трагедія з Поляковим, було щось не так з камерами системи "Kyiv Smart City".

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександра Решмеділова зазначила, що якщо Третьякову допустили до мікрофона, то на це було дано добро згори.