Його думка була висловлена у програмі «My.ua».

«Для України в цілому офшорний скандал ніяких наслідків не матиме. Причина цього проста: західні спецслужби, які доповідають своїм урядам про стан справ, не впізнали з цього скандалу абсолютно нічого нового. Хіба раніше не було публікацій про офшори та про корупцію в Україні? Згадайте, як зовсім недавно президент Естонії нетолерантно висловлювалася про Україну. І це – один з наших головних союзників. Але навіть в балтійських державах відкрито говорять про зловживання в Україні, хоча там прекрасно розуміють, як важливо для них наше протистояння Росії», - зазначає гість програми.

За його словами, Захід детально обізнаний про стан справ в нашій країні.

«Західні спецслужби знають, хто з наших президентів і прем'єрів скільки грошей куди виводив. Вони знають, хто з якими олігархами пов'язаний і у чиїй тещі на городі закопані гроші. Так що для України нічого не зміниться: що вона отримувала від Заходу, то і буде отримувати», - впевнений Юрій Подорожній.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв назвав можливі внутрішньополітичні наслідки офшорного скандалу.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку експерта Українського інституту майбутнього Ігоря Попова, цей скандал позначиться на ставленні Заходу до нашої країни.