Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

За словами гостя програми, сьогодні у світі можна спостерігати справжній вибух популізму. «Те, що відбувається в Україні – тільки частковий вияв цієї загальної тенденції. І запит на несистемних політиків зберігається», - констатує він.

Водночас Гладких ділиться своїми сподіваннями на появу в Україні партії лівого спрямування. Він зазначає, що називатися вона може соціал-демократичною партією чи якось інакше, але головне - бути лівою в класичному розумінні.

Експерт попереджає, що така партія не повинна змішувати політику ідентичності та соціальну платформу. «Україні потрібно щось на кшталт Демократичної партії, в якій мейнстримом став би Берні Сандерс. Я думаю, що і світову політику в цілому незабаром очікує Ренесанс лівої ідеї, ідеї максимального розподілу», - міркує Гладких.

Тим не менш, каже він, поки що в Україні всіляко намагаються просунути вільну конкуренцію та скорочення податків, а це ідеї 40-річної давнини. Гість програми пояснює, що така концепція не спрацює, оскільки зараз ситуація змінилася радикальним чином.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що Разумков не буде мститися Зеленському.

Також Знай.ua писав про те, що Матвієнко розповів, чим зумовлена антиінтелектуальність серед представників влади.