Про це вона розповіла у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

Як пояснює експерт, налагодити відносини з Україною відмовилася сама Росія. Зокрема, вона згадує, що керівництво РФ відмовилося привітати Володимира Зеленського після перемоги на президентських виборах і відразу розпочало його критикувати у ЗМІ.

А відтак, підсумовує Соколовська, влаштувати зустріч президентів України та Російської Федерації так і не вдається. Зокрема, пояснює вона, обидві сторони не можуть дійти жодного компромісу. Журналістка зазначає, що Україна хоче повернути собі контроль над Кримом та Донбасом, а також скинути із себе вплив РФ. «А вони хочуть цей вплив посилювати і нікуди не збираються йти. І тут ось Путін, як не дивно, має рацію: нема про що говорити», - міркує гостя програми.

Принагідно експерт згадує слова Ґолди Меїр про відмову вести переговори з арабськими терористами: «Тому що вони хочуть нас знищити, а ми хочемо жити».

Аналогічно, каже вона, і з Нормандським форматом. «Щоб він відбувся, потрібно якесь оновлення порядку денного», - підкреслює Соколовська і додає, що його, натомість, немає.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соколовська прокоментувала статтю Дмитра Медведєва про Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Соколовська прокоментувала наслідки придбання газети «Українська правда» Томашем Фіалою.