Про це він розповів в новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Основна різниця між зйомкою на телефон і відеореєстратор – це те, що мобільний додаток в телефоні дає захищеність даних. І друге – це зручність користування. Зараз в мобільному телефоні є все, навіть новини і телебачення. Ми вже настільки прив'язалися до мобільних телефонів і вони настільки зручні, що повертатися в минуле життя навіть не хочеться. А захищеність інформації йде саме в тому, що, знімаючи відео, мобільний телефон може прописувати геолокацію, час і дату», - підкреслив він.

Афонін розповів, що це все зберігається в єдиному файлі, підтвердив він, і коли він приходить на сервер і обробляється, то всі основні мітки включно з номером порушника і типом порушення знаходиться в самому файлі. Тобто він і захищений і дозволяє зробити автоматизацію, підкреслив він, і поліцейський, коли переглядає порушення, йому достатньо клацнути одну кнопку і автоматом підтягуються всі мітки.

«При цьому заповнюється шаблон постанову і відразу формується документ, який моментально може піти на мобільний телефон власника автомобіля. Тому, можна відразу відреагувати на правопорушення, а правопорушник зможе відразу подати апеляцію. Якщо розглядати так як є зараз, то вам повинен прийти лист на пошту, а так як в поштову скриньку люди стали дивитися ще рідше, ніж в телевізор, то виявити лист може бути досить проблематично. Завдяки додатку ви відразу дізнаєтеся, що виписано постанову і можете відразу подати апеляцію або відразу заплатити штраф», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, зі слів Лутковськой, що зараз вже далеко не всі готові користуватися «Дією».

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Арістов розповів про постковідний синдром.