Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Передусім гість програми зазначає, що жодної партії у західноєвропейському розумінні цього слова в Україні немає. Як пояснює Спірідонов, вони не хвилюються про те, що зміниться лідер, а також не мають ідеології, якої дотримуються більше кількох років. «В Україні, як правило, рейтинг партії – це і є рейтинг її лідера», - підкреслює він.

Водночас політичний консультант вказує на відсутність ідеології у «Слуги народу». «Це не партія, це група людей, які зараз при владі. І ось ця група розчаровує громадян швидше, ніж сам Зеленський», - пояснює він.

Спірідонов зазначає, що навіть рейтинг президента не здатен врятувати рейтинг партії. «Формула «цар хороший, бояри погані» існує, напевно, з часів Візантійської імперії. А «бояри» і справді надивачили хоч греблю гати», - міркує він.

Аби не бути голослівним, експерт нагадує про скандали, яких останнім часом відбувається все більше і більше, наприклад, порада продати собаку, слова Третьякової, водіння авто в нетверезому стані. До того ж, каже політичний консультант, самі «слуги» не надто роблять висновки.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Спірідонов розповів про політичне майбутнє колишнього спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких прокоментував перспективи формування парламентської коаліції.