Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Досить згадати, які надії Кремль покладав на Володимира Зеленського і це виглядає як таке співчуття з Кремля. І Дмитро Медведєв, який фактично втратив вплив в російській політиці, хоча певний час був виконуючим обов'язки царя в Росії, таким чином він хоче повернутися до порядку денного. Можливо, він хоче стати відповідальним за Україну. Хоча неофіційний статус відповідальності за Україну з певного моменту в Росії став приносити більше проблем, ніж дивідендів», - сказав він.

Леонов розповів, що це тому що в Україні зазвичай йде все не так, як планується і як хочеться, при чому це стосується всіх учасників політики як в самій Україні, так і за її межами. Статті про Україну, які писали Путін і Янукович швидше за все писалися в контексті майбутніх виборів в державну Думу, вважає він, і це повинно було показати позицію Росії перед російськими виборцями. Показавши таким чином, упевнений він, яка Росія біла і пухнаста, а Україна погана.

«Що українці налаштовані проти Росії і їм задурили голови, попри загальну історію. І на загальну канву історичних міфів нанизувалася реальність, де Путін намагався пояснити, в тому числі і свою невдачу в Україні. Тому що очевидно Путін планував зовсім інший сценарій розвитку подій в Україні. А Медведєв спробував наукоподібно викласти головні претензії Росії і Кремля до українського керівництва. Медведєву очевидно хотілося, щоб ті претензії, які висувалися дійшли до Банкової, і там відреагували. Тому що відповідна реакція підвищує статус того, хто її написав», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Соколовська прокоментувала статтю Дмитра Медведєва про Україну.

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Попенко розповів, чи готова Україна до опалювального сезону.