Всі ці питання Світлана Кушнір обговорила в програмі «Что Дальше?» на каналі «Знай 24» з ведучою Вікторією Панченко. Перш за все Кушнір торкнулася теми безкоштовних тестів на коронавірус.

«Є така універсальна формула «якось воно буде». І сьогодні це 537 людей, які померли за добу. У нас гроші є, просто вони перерозподіляються на інші справи. Можемо згадати, що на Верховну Раду виділили гроші на проходження психіатричної експертизи. Але тим не менше, на 400 референс-лабораторій, зробити тестування безкоштовним, масовим грошей не знайшлося», - зазначила експертка.

У продовження цього Кушнір згадала і про «чорний ринок» COVID-паспортів.

«Навіть і ситуація, яка є щодо міжобласного сполучення. «Укрзалізниця» вже не пускає людей без тестів. 305 гривень коштує тест, причому в комерційній організації. Чому це не зробити безкоштовним? Якщо ви вимагаєте від людей тести, то надайте можливість зробити їх безкоштовно. Тому що так це дорожче вартості дороги. Другий момент − неодноразово ми говорили, що буде «чорний ринок» COVID-паспортів. Треба розібратися вже і це припинити», - так ситуацію описала політична експертка Світлана Кушнір.

Знай.ua вже писав про «полювання» на фальшиві COVID-тести.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua публікував розмову Максима Ялі про ситуацію з епідемією коронавірусу в Україні.