Свій коментар він дав у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Країни НАТО зацікавлені у доступі до певних українських військових технологій. Наприклад, два тижні тому була новина про те, що «Укроборонпром» продав у США наш танк «Оплот». Зрозуміло, що американці купують його для вивчення. Але в решті сфер все складніше. ПДЧ досі немає, щонайменше три країни блокують входження України до НАТО. Поки що всі розмови про наше прийняття до цієї організації лише розмовами й залишаються», - вважає експерт.

У цій галузі, за його словами, все зводиться до «словесної еквілібристики».

«Розмови про вступ до НАТО – не більше, ніж робота на електорат. Це допомагає залучити виборців, які поділяють європейські та євроатлантичні цінності. Можливо, приїзд Ллойда Остіна пов'язаний з розміщенням тут американського військового контингенту. Але зараз США фактично віддали Україну на аутсорсинг Британії. І ми закуповуємо переважно британське озброєння», - каже Руслан Бізяєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував девальвацію гривні та пояснив, що та сама доля чекає на ключові світові валюти.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, США відмовляться від претензій на статус світового гегемона та повернуться у зовнішній політиці до доктрини Монро.