Влада повністю провалила підготовку до опалювального сезону і відновлення імпорту електроенергії з Росії та Білорусі стало закономірним результатом.

Про це заявити Співголова парламентської фракції ОПЗЖ Юрій Бойко.

"Я ніякої тут "зради" не бачу, більше того, якщо хтось збирається наражати на небезпеку життя людей, я зараз не беру бездарний уряд, який допустив до цього. Ось вони вже допустили, але люди - то не винні! Вони ж не винні, що міняли міністра, прем'єрів ставили, які смутно розуміють, про що мова. Люди не винні. Тому нам доведеться звертатися за допомогою, щоб не допустити катаклізмом", – заявив політик в ефірі телеканалу "НАШ".

Він підкреслив, що в умовах відсутності у держави вугілля для роботи ТЕС єдиним рятівним сценарієм є імпорт електроенергії

"Вони (влада-прим.) потворно підготувалися до опалювального сезону, провалили баланс, тепер доведеться брати електроенергію в Білорусії і в Росії, щоб не наражати на небезпеку життя людей", – додав Бойко.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Співголова ОПЗЖ зазначив, що через діяльність влади в країні виникла загроза енергетичній безпеці, і "в цій ситуації ми повинні використовувати сусідів – Білорусію, Росію для того, щоб взяти звідти електроенергію і не допустити блок-ауту і якихось катаклізмів".

Публікуємо матеріал без коментарів і ремарок. Редакція не несе відповідальності і не перевіряє дані, надані і опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами