Як повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви про це сказав керуючий справами УПЦ митрополит Антоній (Паканич).

«Ми - малі діти, і наша справа довіряти Отцю Небесному. Довіряти у всьому, що з нами відбувається. Довіряти Його благому Промислу про нас. Вірити у те, що ми не залишені та не забуті. Адже часто те, що з нами трапляється, - те, що здається катастрофою, - можливо, є найменшим з того, що могло б статися», - зазначив митрополит Антоній.

Владика пояснив, чому люди часто згадують про Господа виключно у скрутні часи.

«Здорове та сите життя виключає потребу Бога. Тільки коли нікуди більше звернутися, коли ми шукаємо захисту від усього, що навалилося на нас, ми уподібнюємося дитині, яка відчайдушно оглядається навкруги себе у пошуках батьків. У пошуках тієї скелі, за яку вона може сховатися», - сказав керуючий справами УПЦ.

Митрополит Антоній нагадав, що Господь завжди поруч і піклується про кожного.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

«Бог ніколи не подасть нам змію чи камінь. Але оскільки йдеться про нашу вічну долю, а не земну, то й відповіді ми можемо побачити у перспективі, можливо, не у цьому житті, не тут, не на землі. Але як правило, той, хто ставить запитання і шукає відповідь, завжди може побачити її через обставини, ближніх. Хто хоче побачити Бога, той знайде Його у травинці чи краплі ранкової роси. Бог Себе завжди відкриває тим, хто шукає Його, ніколи не ховається, але й не нав'язує Себе», - підсумував архієрей.