Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?».

«Я дивлюся на кадрову політику і сум бере мене страшний. Виникає питання – а хто зараз міністри? А яка різниця? Ну нічого міністр зараз не вирішує. Це дійсно трагедія, тому що ключ полягав у іншому алгоритмі підбору людей», - зазначив Томенко.

Як зазначив експерт, мотивація обрання нинішньої влади було у тому, що прийдуть люди не з політичної сфери, які будуть чесними.

«Чиновники повинні знати одну мову найкраще – мову національних інтересів України. Крадуть і російськомовні, і українськомовні, і англомовні», - підкреслив Томенко.

За словами політика, було багато випадків з представниками нинішньої влади, коли вони не дотримувалися загальних для усього правил поведінки політиків. Томенко підкреслив, що ми це їм спочатку пробачали.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Показати ще

«Цей цинізм, що вони все можуть і всьому навчаться, не проходить. Уже пройшло два роки і чому навчились? Навчились цинізму та зароблянню бюджетних грошей», - сказав Томенко.

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Якубін розповів, яка політична модель працює в Україні і чи може вона змінитися.

Також Знай.ua публікував слова Олексія Якубіна: Для зміни Конституції потрібні 300 депутатських голосів, а їх Офіс президента не має.