Його слова прозвучали у програмі Петра Охотіна «Tiger News».

«Зарплати менеджерів мають бути ринковими, вони мають відповідати ситуації. А потреби у грошах з часом змінюються. Наприклад, у мене зараз немає банківських кредитів, я нікому нічого не винен, мені є де жити. У мене немає таких витрат, як у молодших людей, яким, наприклад, потрібно будувати будинок чи купувати квартиру, а отже, збирати гроші на це. При цьому ціна на нерухомість у Києві продовжує зростати. А чиновник має розуміти, як він задовольнить свої базові потреби. Ось чому мені не подобається риторика лівих популістів, котрі обурюються, наприклад, зарплатами суддів Верховного суду», - каже депутат.

Він зазначає, що в українських юридичних компаніях юристи заробляють набагато більше.

«Є золоте правило: людина, яка розв'язує питання на мільярди, не може сама отримувати сотні. Тому у подібних справах треба бути дуже обережними», – вважає Андрій Осадчук.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політик Микола Томенко закликав радикально скоротити витрати на утримання української влади.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що на думку народного депутата та олімпійського чемпіона Жана Беленюка, високі зарплати чиновників не можуть розв'язати проблему корупції.