Про це він розповів у програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла UA».

Передусім гість програми згадує, як він виходив на сцену з вітанням «Слава Україні!» і партнери критикували його за це, попереджали про можливий розкол Майдану. «Спочатку говорили, що це повний абсурд», - каже Тягнибок.

Тим не менш, він пояснює, що так працює нервова система держави. Тобто, каже політик, коли звучить щось нове, воно сприймається передусім як незвичне і не завжди викликає захоплення. За його словами, нервова система для цього і потрібна, інакше організм би не знав, що має якось реагувати на хворобу. «Ми перші даємо сигнал, його не сприймають, не люблять, бо це через біль і несприйняття. Але як наслідок – цей організм стає здоровим. Власне, в цьому є наша політична функція», - каже він про «свободівців».

Зараз же, підкреслює Тягнибок, нікого не дивує вітання «Слава Україні!» і воно стало цілком звичним. Саме за це, зазначає лідер «Свободи», він і боровся зі своїми колегами, вони хочуть змінити українців і українську державу.

З іншого боку, гість програми застерігає від певних небезпек: «Якщо це є або підігравання моді, або намагання отримати певні політичні дивіденди…». Як він пояснює, у такому разі можна застосовувати комуністичну риторику, якщо популярні саме комуністи, або ж ліберальну – якщо ліберали.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Тим не менш, каже Тягнибок, націоналістична ідея, яку «свободівці» просували десятиліття, нарешті стала основою. «Ті, хто вчора нас жорстко критикували, біля скроні крутили пальцем – вони це сьогодні сприймають як належне, і таке враження, що вони вже з тим народилися. Я вважаю це нашої ідеологічною перемогою», - заявляє політик.

Як повідомляв Знай.ua, Тягнибок вважає Мінські угоди формою капітуляції України.

Також Знай.ua писав про те, що Тягнибок пояснив, з ким і проти кого потрібно дружити Україні.