Свою думку вона висловила у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Запиту на нового «слугу народу» у суспільстві немає. Власне, його не було і колись – людям тільки здається, що вони хочуть слугу. Насправді український народ хоче не слугу, а господаря. А ми отримуємо лише те, про що ми мріємо. Щоб мати слугу, треба брати на себе відповідальність. Слугу треба знайти, а потім – годувати та напувати. Потрібно мати критерії відбору слуги, необхідно поставити перед ним завдання. А господар сам бере на себе відповідальність за нього. Ми так не вміємо. Я якось уже говорила, що Володимир Зеленський – це трагічна фігура і для нашої історії, і для самого себе», - каже телеведуча.

Вона пояснила, що не варто розглядати президента як безтілесну форму, абстрактний образ – це жива людина зі своїми емоціями.

«Ще вчора всі тобою захоплювалися, всі тебе любили – а сьогодні тебе всі нізащо штовхають. Це шок. Чому всі мене не люблять?», - каже Сніжана Єгорова.

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона пояснила, як працює українська політика, на прикладі музичних чартів.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Єгорової, українські політики на публіці поводяться як актори, і це виглядає зовсім неприродно.