Про це він розповів у програмі Тараса Загороднього «Знай наших!».

«Я можу точно сказати: кращої країни для ведення бізнесу немає. Я не знаю іншої країни, де були б такі талановиті люди. Місцями талант множиться на неефективність, іноді ліньки і неправильний світогляд, але це все виправляється. У нас дійсно талановиті люди, це чудовий потенціал для реалізації його по всьому світу. Інша річ, що у нас мало активних бізнесменів. Виступаючи перед підприємцями, я говорю: «Не бійтеся завойовувати чужі ринки!». Це можливо», – розповідає він.

Але якщо говорити про те, що ще могло б стимулювати галузь – тут величезне поле для діяльності. Необхідно звернути увагу на освіту, підтримати її не доброю порадою, а грошима чи проєктами.

«Зараз робляться добрі кроки. Є Всеукраїнський фонд стартапів. Сюди може прийти український підприємець, котрий може створювати продукт, або команда, яка готова виробляти продукт. Але без знань просто на хайпі: «Хочу створити нову криптобіржу або відкрити новий Монобанк» - нічого не вийде. Ідеї не купують! Купують команду та план реалізації. Команда – це цінність на ринку, вона може залучати фінансування до створення своїх продуктів», - повідомляє Корчевський.

Для залучення інвестицій у стартапи є фонди, які можуть профінансувати ідею на Сід раунді. Є бізнес-ангели – люди, які на етапі старту вкладають гроші. Це ризикований, але найприбутковіший вид діяльності. Існують також венчурні інвестори.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Алушкін розповів, як віртуальна реальність впливає на реальних людей.

Також Знай.ua повідомляв твердження Дмитра Корчевського, що віртуальний світ вже давно почав витісняти реальність.