Про це він розповів в новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Не варто забувати, що війна на Сході – це одна з топ п’яти проблем України. Але, на мою думку, тут рівень довіри громадян падає не тому, що немає вирішення проблеми війни на Сході України. Хоча я зазначаю, що це одна з топових проблем, яка є в українському суспільстві», - підкреслив він.

Телешун вважає, що для Володимира Зеленського це звичайно ключова проблема, але не найголовніша. Скоріше тут йде питання соціально-економічної складової, впевнений він.

«Я не впевнений, що просто формула «перестати стріляти» була дієвою коли-небудь. Тому що в цьому повинні бути зацікавлені обидві сторони. І окреме питання, чи зацікавлені наші опоненти з РФ в тому, щоб вони перестали стріляти. Тому теза «перестати стріляти» не працює, це так само як прийти в політику й сказати - а давайте перестанемо красти взагалі. Але тут я впевнений, що наш політичний клас скаже, що легше перестати стріляти, ніж перестати красти. Хочу підкреслити, що насправді дуже рідко бувають прості рішення у складних проблем», - резюмував він.

Знай.ua наводив слова Руслана Бізяєва про рейтинг, з яким можна реально вести свою фракцію в наступне скликання ВР.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Андрій Золотарьов розповів про становище «Батьківщини» та «Європейської солідарності».