Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» із блогером Катериною Павловою.

«Є певна категорія людей, які завжди голосують за владу, їм не важливо хто це, аби зараз не стало гірше, ніж було. Це грубо кажучи близько 8- 0% населення. Тому рейтинг президента в нуль точно не піде. І коли зараз кажуть, що сталося катастрофічне падіння рейтингу Зеленського, то є певні питання. Тому що у Зеленського такі самі рейтинги, як зараз, були восени минулого року. Також був опалювальний сезон, було багато невизначеності й знову ж таки була загроза підвищення цін, тому відбувається все закономірно», - повідомив він.

Петренко сказав, що потім з лютого його рейтинг почав зростати, і піковий рейтинг вийшов у серпні 33% і він навіть наростив його. Наразі відкат у рейтингу президента за різними даними в межах 24%, підтвердив він, і це є відкатом до стартових позицій до його зростання. А щодо деякої соціології є дуже багато питань, наголосив він, не всім компаніям, які проводять соціологію, варто довіряти. І навіть за таких розкладів Зеленський залишається на першому місці в усіх рейтингах, запевнив він, маючи найвищий рівень довіри серед усіх політиків.

«І взагалі падіння та нарощування рейтингів у політиків - це нормально. А у випадку із Зеленським у нас виникає унікальна ситуація, оскільки його рейтинг може просідати, а потім нарощуватися. Раніше в Україні такого не було, і якщо твій рейтинг упав, то ти так і будеш внизу борсатися. Тому катастрофічного у цьому нічого немає. І тут навпаки у всіх інших гравців, які сьогодні присутні на політичному полі, у них теж немає особливого варіанту», - резюмував він.

Знай.ua наводив слова Руслана Бізяєва про рейтинг, з яким можна реально вести свою фракцію в наступне скликання ВР.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Андрій Золотарьов розповів про становище «Батьківщини» та «Європейської солідарності».