Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Передусім експерт зазначає, що зараз Європі цілком вистачає і своїх проблем. «Криза з Польщею та Угорщиною. Окрім цього – криза біженців, вибори у Франції, неоднозначна ситуація у стосунках між Грецією та Туреччиною тощо», - розповідає він. До того ж, додає Бізяєв, Європа почала міркувати над створенням власної автономної фінансової системи, до чого її підштовхнули події в США.

Щодо формули Штайнмаєра аналітик каже так: Німеччина не те, що натякає Україні про її імплементацію, а відкрито вимагає цього. Зокрема, каже він, про це йдеться у заяві МЗС Німеччини.

Тим не менш, сам Бізяєв акцентує на тому, що імплементація форму Штайнмаєра не означає реінтеграції Донбасу. «Верховна Рада прийняла щодо цього два взаємовиключні закони, тому процес реінтеграції у будь-якому разі буде у глухому куті, незалежно від формули», - переконаний гість програми. Натомість для Меркель, каже він, важливо лише те, щоб взимку Україна не стала гарячою точкою.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що саміт G20 зібрався для вирішення проблематики глобальної світової економічної кризи.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, коли відправлять у відставку Шмигаля.