Про це вона розповіла у новому випуску програми «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Сатурн - це планета стиску, холоду та обмеження. Є люди, які відчують на собі у листопаді та грудні холодний вплив щодо їх Сонця у гороскопі. А Сонце у гороскопі - це джерело життєвих сил, радості та оптимізму. Тому цим людям треба бути дуже уважними, берегти себе та бути уважними до будь-якого навіть маленького симптому. Не перенапружуватися і дозволити вкотре собі відпочити, тому що зараз реально можна надірватися», - сказала вона.

Пономаренко повідомила, яким знакам зодіаку слід оберігати себе у листопаді та грудні - це Водоліям, народженим з 24 січня по 31 січня; Левам, народженим з 28 липня по 4 серпня; Скорпіонам, народженим з 28 жовтня по 4 листопада; Тільцям, народженим з 25 квітня по 2 травня; Ракам, народженим з 26 червня по 3 липня; Дівам, народженим з 28 серпня по 4 вересня. Це буде холодний період, і ви дійсно себе почуватимете ніби в холодильнику, підкреслила вона, і навіть фізично це може відчуватися недолік тепла. Загалом глобально на всіх нас землян у листопаді та грудні впливатиме Марс, акцентувала вона, який йтиме по Скорпіону.

«Скорпіон - це рідний будинок для Марса. Марс - планета активна, а десь навіть агресивна, це як людина з ножем. Скорпіон - це взагалі вода, але вода вогненна, імпульсивна, як окріп, і десь як отрута, яка знаходиться на кінчику хвоста у Скорпіона. Тому, з одного боку, це може нас вганяти в якийсь стан активності та десь навіть дратівливості - це негативні якості. А якщо ми виявлятимемо сильні якості Марса у Скорпіоні, то це продуманість дій та накопичення енергії для того, щоб зробити ту роботу, яка вже давно накопичилася», - резюмувала вона.

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона вже давала прогноз основних тенденцій для України на 2022 рік.

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко назвала нинішній жовтень місяцем змін.