Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

Як пояснює політик, адвокат не може відтягувати розслідування, коли клієнт перебуває під вартою. Тим не менш, додає він, Генеральний прокурор України дотримується іншої думки: «Венедіктова звинувачує у затягуванні розслідування адвокатів».

Натомість, каже Балашов, з людини у в’язниці можна вигідно тягнути гроші, зокрема, за покращення умов, підвищення комфорту тощо. До того ж, зауважує він, йдеться про тих людей, яких підозрюють у фінансових справах, які все одно не втечуть. «Навіщо їх замикати та вимагати величезні застави? Адже все одно через місяць чи дві людини випускають, і вона знову ходить вулицями», - міркує політик.

На його думку, все це – метод покарання, який використовують без суду і за домовленістю. А відтак Балашов ставить питання про те, кому потрібна держава, яка не захищає громадян, а лише заробляє на них. «І в такій державі не тільки я – ми всі перебуваємо в небезпеці», - підкреслює він.

Також гість програми відзначає, що масмедіа та журналісти також можуть затримувати процес розслідування, але і без них обійтись не можна.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що боротьба з вакцинацією – це дурість, а не громадянські права.

Також Знай.ua писав про те, що Балашов розповів, наскільки по українському бізнесу вдарить пандемія.