Про це він розповів у новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва.

«Наразі ми спостерігаємо політико-дипломатичний глухий кут у Мінському процесі. Який неможливо вирішити жодним іншим способом, окрім глобального ідеологічного перезавантаження», - сказав він.

Бізяєв повідомив, що за великим рахунком Мінський процес - це домовленості України та Росії, де посередником виступає Європа. А політичний авантюризм - це спроба знайти торішній сніг, вважає він, буквально тримаючись за канонічну частину Мінських угод.

«Тому чим більше ми спостерігатимемо саме таку конструкцію в Мінському процесі, а саме відсутність рухів, то з більшою ймовірністю ми можемо говорити, що цю проблему не буде вирішено ніколи. А щодо точки неповернення, то точка не повернення, на мій погляд, це навіть не видана кількість російських паспортів. А точка неповернення ОРДЛО - це початок економічної інтеграції окупованих територій до Росії, чого зараз ми не спостерігаємо», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт прокоментував відсутність представників низки країн на саміті Великої двадцятки.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Волковський високо оцінив виступ Володимира Зеленського на Генеральній Асамблеї ООН.