Про це він розповів у програмі «По делу» на каналі «My.ua».

«Наш енергетичний ринок глибоко монопольний причому по усіх видах пального, газу, електроенергії і навіть по дизельному пальному та бензині. Навіть на ринку пального, де ми бачимо різні мережі, насправді 3-4 крупні гравці, які займаються тим, що називається «монопольна змова», - зазначив Новак.

За словами експерта, на ринках електроенергії та газу також діють монополії, а люди як споживачі не можуть обирати собі постачальника за різними цінами та пропозиціями.

«Ніякого ринку газу та електроенергії немає – це все монополісти, а монополісти в усьому світі діють тільки одним методом – знімають з ринку пінку, тобто ставлять максимальну ціну, яку може витримати споживач», - підкреслив Новак.

На думку експерта, споживачі вже не витримують ці монопольні ціни. За словами економіста, вірогідно вже цієї зими ми зможемо побачити протести.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

«Це буде новий опалювальний сезон з великими платіжками, тому у мене надія тільки на природу, що ця зима буде не така жорстка, як минула», - сказав Новак.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Антонюк заявив, що у Києві стає дедалі більше забудов.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Антонюк сказав, що наше законодавство не передбачає регулювання роботи диспетчерських служб таксі.