Про це він розповів на каналі «А як насправді?».

Антонов заявив, що українське суспільство двостандартне. За його словами, коли щось відбувається – голосно грає музика у дворі, сусіди вночі запустили якийсь перфоратор – вони викликають поліцію. Він зазначив, що навіть у коментарях до його відео, де він зупиняє п'яного водія, люди можуть запитати, яке він має на це право, адже він не є поліцейським.

«Люди, з одного боку, поведені на поліції, якщо що – вони викликають поліцію. З іншого боку, люди ненавидять поліцію. Як тільки відбувається НП, водія затримують, витягують із машини – оточуючі люди стають на бік порушника, і поліцейські потім одержують проблеми», - розповів Антонов.

Він навів у приклад один із дуже кричущих моментів, що стався у Львові: хлопець при затриманні в клубі ковтнув пакетики з наркотиками, невдовзі йому одягли наручники, він якимось чином подавився та помер. І зараз, за ​​словами експерта, шістьох поліцейських у Львові хочуть посадити на 8 років за навмисне вбивство цього громадянина, який насправді загинув через необережність.

«Тому поліцейські зараз 10 разів подумають, чи варто якогось мажора витягувати з автомобіля і потім отримати купу проблем, чи нехай він їде і розіб'ється. Поліція зараз демотивована», - зазначив Антонов.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров розповів про перспективність українських портів.

Також Знай.ua писав про те, що Сергієнко розповів, чим може зашкодити Києву відсутність генплану.