Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«Проблема в тому, що українські компанії повинні виходити на експорт самі собою. А після докапіталізації ЕКА стало найсолодшим і апетитним шматочком. Йдеться про докапіталізацію на 1,8 мільярда гривень, щоправда, не у вигляді грошей, а у вигляді облігацій із фіксованим доходом. Після цього грошей в агенції стало дуже багато. В ЕКА можна взагалі нічого не робити, нічим не ризикувати, бути білим та пухнастим, щоб тебе не звинувачували у якихось лівих угодах. Можна просто законно розпоряджатися величезним бюджетом: гроші надходять на рахунок компанії, і вона може розпоряджатися ними», - каже підприємець.

За його словами, ці гроші компанія може витрачати на власний розсуд.

«На гроші від ЕКА можна платити премії співробітникам, закуповувати обладнання чи робити ще щось. Власне все це й робилося. І все було абсолютно нормально», – розповідає Артем Гудков.

Як повідомляє Знай.ua, раніше в.о. голови правління ЕКА В'ячеслав Попов висловив свою думку щодо необхідності його перезавантаження.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що головний аналітик CMK Center Андрій Тарасенко закликав Україну закрити експорт металобрухту.