Її коментар прозвучав у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Разумков зараз медійно активний, і вже дистанціювався від влади. Важливо те, чи зможе він утримати цей тренд надалі. Можливо, він візьме участь у наступних президентських виборах, або піде до десятого скликання Верховної Ради. Зараз триває дискусія про дату наступних виборів, а вона впливає на дуже багато що. Багато хто чекає на швидкі та прості відповіді, але треба розуміти: життя має безліч півтонів. Кожен наступний хід може впливати на розміщення сил. Поки що ми бачимо, що боротьба між владою та Разумковим відбувається у медіаполі. Це не парламент і навіть не трибуна в парламенті. Там все чітко регулюється: комусь давати слово, комусь не давати. А від цього залежить розвиток всього сценарію», – зазначає гостя програми.

Але зараз у парламенті, за її словами, головні питання – це бюджет на майбутній рік та кадрові питання.

«На кону стоять податкові нововведення, зокрема, закон 5600. Наразі там ведуться торги через поправки до нього. Невідомо яким буде його остаточний вигляд», - каже Олександра Решмеділова.

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона висловила свою думку, чому одіозну депутатку Верховної Ради Галину Третьякову досі не позбавили мандата.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Решмеділова назвала український державний бюджет «бюджетом бідності».