Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив, що адвокати Дмитра Кухарчука нарешті отримали змогу ознайомитися з матеріалами справи ветерана, а склад злочину у доказах слідчих проти Тихона Шаврука, звинуваченого у хуліганських діях, слідчі так і не знайшли.

Як розповідається у публікації, адвокати, вивчаючи документи, дізналися про закриття справи Тихона Шаврука. Водночас Білецький підкреслює, що справа проти ветерана за хуліганські дії зшита, а відтак і зрозуміло, чому її закрили. «Так буває, коли справа сфабрикована від і до, розвалилася ще до суду, і це з усіх сил намагаються приховати».

Лідер Нацкорпусу додає, що слідчим просто не вдалося знайти склад злочину у тих «доказах», які вони самі і висунули. Також він переконаний, що зі справою Кухарчука буде те саме. «А поки що адвокати патріотів уже думають над позовом до ЄСПЛ», - каже Білецький.

Зокрема, у публікації повідомлено, що слідчі нарешті заворушилися після того, як адвокати ветерана подали скаргу за відмову в ознайомленні з матеріалами та загалом бездіяльність. «І нарешті сьогодні ознайомили зі справою і адвокатів, і Дмитра Кухарчука. Для цього його навіть доставили у Печерський райвідділ», - зазначає Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що Дмитро Кухарчук утримується під вартою незаконно.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Білецький розповів, як поглинання Білорусі Росією вплине на Україну.