Про це він розповів у програмі Петра Охотіна Tiger news.

«Є українська Волинянка, прекрасна машина. Але вона сьогодні пропустила свій час, і ми не можем наздогнати жоден автомобільний бренд. У той же час, коли розвертається стадо, остання вівця стає першою. Мені здається, що літій, який є в Кіровоградській області просто в незміренній кількості, може якраз бути компонентом до Тесли. Чого мовчить президент? Давай, звернись до Ілона Маска, скажи: «Друже, от ми тобі це даємо! Ось наші корупціонери тут накрали квот, собі накупляли за хабарі. А в нас тут іде п’ятниця, ми не знаємо, що виносить на РНБО. Хочеш, бери за два проценти Тесли! І ми готові тобі допомагати!». Я зараз жартую, але це речі, які можна робити швидко», - каже він.

В Латинській Америці сьогодні відбуваються революції в країнах за те, хто буде видобувати літій. Всі телефони, мак буки, автомобілі переходять на літій.

«Це на вагу золота. Ми, крім того що в нас рак, онко та купа захворювань у цій царині, нічого з цього літію не маємо. Тому це треба перетворювати на такі речі і робити класну, прикольну штуку. Аграрка може розвиватися, технологічна аграрка. Виробляти дрони для аграрного сектору – це найпростіше, що можна робити», - розповідає політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Вахтанг Кебуладзе заявив, що відповідальність – необхідна складова свободи.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв думку дипломата Олександра Щерби про те, що Україну уявляють країною, яка ніяк не може знайти себе.