Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Влада ж не священна, тому у будь-якої влади рейтинги знижуються. Але в нас деякі політики від зниження свого рейтингу на 1% дуже засмучуються. Це не потрібно так сприймати близько до серця, бо це є нормальний процес. Адже рейтинг - це як кредит, який ти отримуєш, і потім щомісяця платиш за відсотковими ставками», - наголосив він.

Качура сказав, що тим більше всі політтехнологи не можуть зрозуміти феномен рейтингу Зеленського, він може як впасти, так і відновитися. У жодного президента до Зеленського, підтвердив він, такого не було, і якщо їхній рейтинг падав, то назад вже не відновлювався. Але тільки рейтингом жити не можна, вважає він, бо найправдивіший і найголовніший рейтинг – це той, який люди ставлять у бюлетенях для голосування.

«І це найкраща соціологія та найправдивіший рейтинг. Тому що я пам'ятаю випадки, коли люди, котрі мають 1% у рейтингу на виборах, отримували 5%. І пам'ятаю тих політиків, які завжди були на перших місцях у соціологічних опитуваннях, ніколи не проходили до парламенту і не ставали президентами. Тому це все дуже відносно, і я до цього скептично ставлюся», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, раніше голова Комітету з питань ЖКГ Олег Попенко пояснив причину підвищення тарифів на тепло.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що електромережі Київщини готові до опалювального сезону.